VIMMAJENGI

MARJUT
Visionääri. Suunnittelun pääpäsmäri. Isot linjat, tulevaisuuden visiointi ja yrittäjyyden (ei aina niin kivat) hommat. Luova ja ajassa oleva/elävä haahuilija. Rakastaa Köpistä. 

ANNI
Tyyli ja brändi-ilme. Varasto- ja verkkokauppaspesialisti. Herkkä sielu, joka näkee laajalle ja osaa visualisoida kauneuden käytettävään muotoon. Hetkessä elämisen kyky.

OLGA
Tarkka tuotannon ihme. Suunnittelun vahva tuki ja selkäranka. Aikataulunero. Luotettava tiimipelaaja, joka säteilee levollisuutta ympärilleen. Ei kanna huomisen huolia mukanaan.

LIIVIA
Timanttinen sisällöntuottaja Tarkkanäköinen markkinoinnin toimija, joka loihtii kuva- ja somematskua vahvalla visuaalisella otteella. Sielukas ja aistiva, monikulttuurinen, tiimipelaaja. Luo levollista tunnelmaa ympärilleen. Hymy huulessa ja empaattisella otteellaan hurmaa niin tavarantoimittajat kuin asiakkaatkin. 

SIMA
Ennakkoluuloton ja rohkea seikkailijatyyppi. Tyylitaituri. Höystää päivänsä ja ilostuttaa kanssakulkijansa hurmaavalla hymyllä ja leikkisällä, täysin uniikilla, pukeutumistyylillään.