VIMMAJENGI

MARJUT
 //visionääri
Suunnittelun pääpäsmäri. Isot linjat, tulevaisuuden visiointi ja yrittäjyyden (ei aina niin kivat) hommat. Luova ja ajassa oleva/elävä haahuilija. Rakastaa Köpistä. 

ANNI
//tyyli ja brändi-ilme
Kampanja- ja verkkokauppaspesialisti. Herkkä sielu, joka näkee laajalle ja osaa visualisoida kauneuden käytettävään muotoon. Hetkessä elämisen kyky.

OLGA
//tarkka tuotannon ihme
Suunnittelun vahva tuki ja selkäranka. Aikataulunero. Luotettava tiimipelaaja, joka säteilee levollisuutta ympärilleen. Ei kanna huomisen huolia mukanaan.

LIIVIA
//timanttinen sisällöntuottaja
Tarkkanäköinen markkinoinnin toimija, joka loihtii kuva- ja somematskua vahvalla visuaalisella otteella. Sielukas ja aistiva, monikulttuurinen, tiimipelaaja. Luo levollista tunnelmaa ympärilleen. Hymy huulessa ja empaattisella otteellaan hurmaa niin tavarantoimittajat kuin asiakkaatkin. 

KIRA
//myynnin moniosaaja
Utelias ja avarakastseinen maailmanmatkaaja. Datanero, joka koordinoi myynnin laaja-ajalaista kenttää. VIMMAn oma draiveri, joka tuulettaa pölyttyneet pinnat ja sielut sekä hymyillen pilkkoo haasteet pieniksi, hallittaviksi palasiksi. Ikuinen optimisti.