VASTUULLISUUS

 

VIMMA on yksi suomalaisen, vastuullisen, vaatemuodin kärkinimistä. Tuotteet ja kuviopinnat suunnitellaan Suomessa sekä tuotetaan lähituotantona kotimaassa, Tallinnassa tai muissa Baltian maissa.
VIMMAn filosofia syntyy arjen ja juhlan yhdistämisestä, laadukkaista materiaalivalinnoista sekä ylijäämämateriaalien hyödyntämisestä tuotannossa. 
Ajaton design mahdollistaa tuotteiden helpon kierrätettävyyden, yhden vaatteen käyttökertojen maksimoimisen sekä tuotannon tehokkuuden ja tarkkuuden  ylituottamisen välttämiseksi. 

 

 

 

Vastuullisuus on meille paljon enemmän kuin vain sanoja; se vaatii jokapäiväisiä, konkreettisia tekoja. Näemme muodin uusin silmin, sanomme ‘ei’ sesonkiajattelulle ja ylituottamiselle sekä lähtökohtaisesti ‘ei’ myös alemyynneille. Sanomme ‘kyllä’ kauniille, ajattomille tuotteille ja materiaaleille, jotka ovat helliä ympäristölle. Haluamme toimia esimerkkinä vaatetusalalla, se on meille sydämen asia. Mietimme päivittäin, mitä tuotamme maailmaan, johon ei tarvitsisi tuottaa enää yhtään mitään. Kaunis arki kuuluu kaikille. Suomi tarvitsee yrittäjyyttä, ja perheet tarvitsevat työtä ja toimeentuloa. Nämä ovat VIMMAN olemassaolon edellytyksiä.

 

ARVOT

Vimman kaikkea toimintaa ohjaa vastuullisuus, rehellisyys ja läpinäkyvyys. Olemme olemassa asiakkaitamme varten. Onnistunut asiakaskokemus sekä lisäarvon tuottaminen vallitsevaan markkinaan on meille sydämen asia. Tuotteissa meille tärkeintä on sen sanoma. Valmistamme design-tuotteita, jotta ihmiset tarvitsisivat vähemmän tavaroita. Perusarvoihimme kuuluu tehdä hyvän maun mukaisia päätöksiä, joissa ajatellaan niin itseä, lähimmäisiä kuin ympäristöä. Olemme olemassa asiakkaitamme varten, heidän tarpeitansa ja toiveitansa kuunnellen. Kotimaisuus on meille tärkeä arvo. Suosimme suomalaisia suunnittelijoita ja teemme yhteistyötä kotimaisten alihankkijoiden kanssa muun muassa kaavoituksen ja mitoituksen osalta. Meille on tärkeää tuottaa kaikki lähellä.