TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE

MAKSUT VISA, VISA ELECTRON TAI MASTERCARD-KORTEILLA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830

VERKKOPANKIT

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

KLARNA

Käyttämällä Klarna Checkout-palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09-425 99 771 (ark. klo 8:00-18:00) tai [email protected].

1. Rekisterinpitäjä

Vimmacompany Oy
Y: 2567714-9
Hiidenkivenpolku 5
01690 Vantaa

[email protected]
+358 (0) 44 984 7986
www.vimmacompany.com

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Marjut Rahkola
Fredrikinkatu 18
00120 Helsinki

[email protected]

3. Rekisterin nimi

Vimmacompany Oy:n asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperusteet

Asiakasrekisteriin tallennettujen henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen synnyttäminen ja sen ylläpitäminen, asiakaspalvelu sekä asiakaspalvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistaminen, asiakkaan tekemien tilausten käsittely, tilattujen tuotteiden toimittaminen ja markkinointi. Sekä Vimman palveluiden kehittämiseen.

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) mukaisena oikeusperusteena henkilötietojen käsittelyyn on rekisteröidyn suostumus, sopimus tai oikeutettu etu.

5. Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisteri voi sisältää seuraavat tiedot rekisteröidyistä:

  • nimi
  • sähköpostiosoite
  • puhelinnumero
  • osoitetiedot
  • kieli
  • tietoja asiakkaan ostotapahtumista, toimituksista ja alennuksista (=tilaustiedot)
  • käyttäjätunnukset ja salasanat
  • yrityksen nimi

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin säännöllinen tietolähde ovat tiedot, jotka kerätään asiakkailta verkkokaupan kassalomakkeella ja rekisteröintisivulla. Henkilötietoja kerää ja käsittelee Vimman verkkokauppa, joka toimittaa henkilötietoja tilauksen tai rekisteröitymisen yhteydessä verkkokaupassa ja muilla verkkosivuilla sekä sosiaalisessa mediassa.
 
Henkilötietoja voidaan kerätä Vimman sivustojen ja lomakkeiden kautta sähköisessä tai ei-sähköisessä muodossa (esimerkiksi palaute- ja tilauslomakkeet) sekä puhelimitse ja sähköpostitse asiakaspalvelussa ja fyysisissä myymälöissä.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset 

Henkilötietoja voidaan luovuttaa kolmansille osapuolille Euroopan unionin alueella, kuten Vimman verkkokaupan toimittajille, yhteistyökumppaneille, palveluntarjoajille. Näitä tietoja voidaan luovuttaa tavaroiden tai palvelujen toimittamista tai Vimman ja asiakkaan välisen sopimuksen täytäntöönpanoa varten. Henkilötietoja ei luovuteta ilman osapuolen nimenomaista suostumusta kolmansille osapuolille, paitsi edellä mainittuun tarkoitukseen, ellei laissa toisin säädetä.

8. Tietojen poistaminen

Tiedot voidaan poistaa Asiakkaan pyynnöstä. Tietojen poistopyynnöt tulee lähettää osoitteeseen [email protected], jotka poistetaan sitten manuaalisesti.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot ovat suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Kaikki paperitulosteet tai muut vastaavat paperisessa muodossa olevat asiakirjat, jotka sisältävät rekisteröidyistä kerättyjä tietoja tuhotaan välittömästi asianmukaisesti. Asiakas- ja uutiskirjerekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. Asiakas- ja uutiskirjerekisterin käsittelijöillä on salassapitovelvollisuus kaikkeen tietoon. Kirjanpitoaineiston osalta yrityksen kirjanpitäjällä on pääsy kyseisiin tietoihin, kuten yrityksen laskuihin. Kirjanpitoaineisto on sähköisessä ohjelmistossa ja suojattu asianmukaisin teknisin suojauskeinoin.

Rekisterinpitäjä ilmoittaa mahdollisista tietoturvaloukkauksista soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

10. Oikeus kieltää

Asiakas pääsee käsiksi häntä koskeviin tietoihin. Rekisterinpitäjä voi periä tietojen toimittamisesta kohtuullisen välittömän kulun, mikäli asiakas on saanut tiedot ensimmäisen kerran alle vuoteen.
 
Asiakkaalla on oikeus tarkistaa tietojaan henkilötietolain mukaisesti. Lisäksi asiakkaalla on oikeus kieltää suoramarkkinointiin ja etämyyntiin liittyvien henkilötietojensa käsittely ja luovuttaminen. Kieltoa koskevat pyynnöt tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen [email protected]
 

11. Tiedot automaattisen päätöksenteon ml. profiloinnin olemassaolosta

Henkilötietoja ei käytetä automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.