VALMISTUS

 

 

Vimman tavoite on tuottaa kaikki lähellä. Olemme asettaneet niin sanotun kolmen tunnin -säännön, mikä tarkoittaa, että tehtaalta toimistolle saa matkaan kulua aikaa enintään kolme tuntia. Tavoitteemme on, että saamme rakennettua luottamuksellisen ja hyvän, pitkäikäisen, yhteistyön eri tehtaiden kanssa. Vimman vaatteet leikataan ja kootaan Virossa ja Suomessa eli työntekijän oikeudet ja ympäristölainsäädäntö ovat kunnossa. 

 
 
Tuotteemme valmistetaan täysin Euroopan alueella. Vuoden 2021 aikana koko tuotannosta 76% valmistui Virossa, 20,5% Suomessa ja 3,5% Liettuassa.
 
Suosimme yhteistyökumppaneita, jotka pystyvät toimimaan läpinäkyvästi ja osoittamaan meille heidän vastuullisuussuunnitelmansa sekä sen taustalla vaikuttavilla sertifikaateilla. Uusia yhteistyökumppaneita valitessamme teemme toimittajahaastattelut sekä automaattisesti vierailemme tehtailla varmistumassa asianmukaisista työoloista.
 
Tuotopaikkaa valitessa etäisyyden ja maantieteellisen sijainnin lisäksi kriteereinä ovat työn korkea laatu, riittävä kapasiteetti, muiden toimijoiden suositukset. Emme tee tuotantoa korkean riskin maissa, jotta voimme luottaa työntekijöiden oikeuksien toteutuvan tuotantomaan lakien mukaisesti.