UNIVORMU

 YRITTÄJÄ.

SINULLA ON VIESTI.

MITEN HEIMOSI KERTOO SEN?

VIMMA on olemassa, koska haluamme, että jokainen voi tuntea voimaa vaatteen avulla.

Tavoitteemme on, että juuri sinulla olisi mahdollisuus viestiä pukeutumisella ja kertoa sinun tarinasi.

VIMMAn univormu on uniikki, tunnistettava, laadukas, hyvin suunniteltu ja vastuullisesti, lähellä valmistettu voimavaate.

UNIVORMU on työ- tai edustusvaate. Se on alusta sinun tiimisi tarinalle. Värien, kuviopintojen ja niistä luotujen yhdistelmien avulla voit viestiä yrityksesi arvot ja haluamasi tunteen. Kauniit ja istuvat työvaatteet voimauttavat myös työntekijäsi. Voimme luvata, että tarinasi alkaa elämään uusissa ja yllättävissä tilanteissa. 

Meillä on vankka kokemus taipuisasta ja täsmällisestä tuotannosta. Sinulla on tarve, me räätälöimme ratkaisun. Haluamme ratkaista ongelmat ’kaikki on mahdollista’ –periaatteella. Tahdomme olla alusta tarinallesi.

Vastuullisuus on VIMMAn dna:ssa viety sanoista tekoihin. Meillä on kolmen tunnin sääntö tuotannossa. Tehtaan portille saa omasta kotipihasta olla matkaa max. kolme tuntia. Kokemuksemme on, että tuntiessamme tehtaan ompelijat etunimellä, hommat hoituvat ja molemmat osapuolet laittavat itsensä likoon 110 prosenttisesti .

Etsimme uuteen UNIVORMU-konseptiimme uusia kumppaneita, jotka jakavat arvomme. 

Oletko sinä mukana? 

Saammeko auttaa sinua? Mikäli vastaat kyllä, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse tai soittamalla numeroon +358 41 547 5077.

VIMMAn toteuttamia univormu-konsepteja muunmuassa:

POTILASVAATTEET

Turun yliopistollisen sairaalan lasten ja nuorten syöpäosasto

Lasten potilasvaatteet lanseerattiin Lapsimessujen yhteydesssä vuonna 2018 VIMMAn ja Brother Christmasin järjestämässä muotinäytöksessä. Näytöksessä esiintyivät Lounais-Suomen syöpäyhdistyksen lapsisyöpäperheiden kerho SYKERÖN lapsia, joita hoidettiin tai oli hoidettu Tyksin lasten ja nuorten klinikalla. Sairaalavaatteet lahjoitettiin Tyksin lasten ja nuorten syöpäosastolle.

Turvakaveri ja Popcornraita -printit sairaalavaatteisiin suunnitteli Maija Louekari. Brother Christmas oli mukana keräämässä lahjoitusvaroja mallistoa varten. Potilasvaatteilla haluttiin luoda turvaa, lämpöä, lohtua ja väriterapiaa sekä iloa sairaala-arkeen mielikuvitushahmojen kautta.

Artikkeleja aiheesta:

https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/3924199/Syopaa+sairastaneet+lapset+esittelivat+Tyksin+uusia+sairaalavaatteita

COLLECTION VIMMA x CLAUDIA CIFU

Mallisto toteutettiin yhteistyössä suunnittelijan, stylistin ja muodin monialaisen ammattilaisen, Claudia Cifun, kanssa. Cifun suunnittelema lastenvaatemallisto valmistettiin kotimaisen tekstiilitukun ylijäämäkankaista lähituotantona Tallinnan tehtailla. Mallisto koostui käytännöllisistä ja funktionaalisista unisex-vaatteista, jotka sopivat kaikenkokoisille lapsille. Vaatteet suunniteltiin väljiksi mukavuuden ja käyttöajan maksimoimiseksi. Mallisto sai paljon näkyvyyttä niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Artikkeleja aiheesta:

https://www.vogue.com/article/vimma-childrenswear-claudia-cifu-collaboration

https://theworldnews.net/fi-news/muotijatti-vogue-ylistaa-suomalaissuunnittelijan-uusia-lastenvaatteita-myos-mallina-toimiva-2-vuotias-tytar-keraa-kehuja

COLLECTION VIMMA x LAURA LAINE

Kuvittaja-taiteilija Laura Laine suunnitteli Vimmalle luonnon surrealismista inspiroituneen malliston. Laine suunnitteli mallistoon kaksi erilaista kuosia: Night flowers -kukkakuosin runsaine kukintoineen sekä Willow -kuosin puusyymäisen orgaanisen raidoituksen. Näiden lisäksi Laura Laine suunnitteli mallistoon placement-kuvioita, jotka jatkoivat kukka- ja puukuosien tematiikkaa. Vaatteiden mallit ovat Vimman Head Designerin, Marjut Rahkolan, suunnittelemia. Ne valittiin Vimman suosituimpien vaatemallien joukosta niin, että ne toimisivat monipuolisesti mahdollisimman monella. Mallistoon kuului myös unisex ja lasten tuotteita.

VIMMA X NEULOMO

VIMMA X NEULOMO oli Nokian neulemon ylijäämäkankaista valmistettu yhteistyömallisto. Malliston tuotteet myytiin Prismoissa ympäri Suomen.

Artikkeleja aiheesta:

https://yhteishyva.fi/muoti/veikeat-vimman-ja-neulomon-vaatteet-nyt-prismoissa/article-984447

VIMMA x VESALA

VIMMA x VESALA -fanimallisto toteutettiin vuonna 2019 yhteistyössä Paula Vesalan, kuosisuunnittelija Linda Linkon, graafikko Maria Ahosen ja Vimman pääsunnittelijan, Marjut Rahkolan, kanssa. Mallisto toteutettiin unisex-tuotteilla, materiaalina luomupuuvilla ja valmistus lähituotantona Tallinnassa. Mallisto lanseerattiin Mall of Triplassa, Vimman liikkeessä, mikä sai suuren suosion yleisöltä.

TOTUUS-muotinäytös

Sonja Eidin kanssa yhteistyössä suunnitellussa TOTUUS-muotinäytöksessä ei keskitytty ulkonäköön, vaan siihen, mitä pinnan alla on. Aiheena oli “Emme näe koko totuutta. Näemme vain oman mielemme värittämän todellisuuden.” Kuosin suunnitteli Sonja Eid ja sen tarkoituksena oli herättää ihmisiä kysymään toistensa tarinoita, pysähtymään ja kuuntelemaan, antamaan kerrankin tulla esiin sen, mikä pinnan alla on. Muotinäytös järjestiin Mall of Triplassa, Vimman liikkeessä ja sen edustalla. Tapahtumassa oli mukana esiintymässä Laura Närhi teemaan sopivilla lauluillaan.

Artikkeleja aiheesta:

https://www.aimvisual.fi/vimma

RAVINTOLA SIKKE’S

Iiro Ahokas suunnitteli Ravintola Sikke’sille uuden kuosin ravintolan toiveiden mukaan. Materiaalit yhteistyömallistoon valittiin huolella ravintolan tarpeet ja vaatimukset huomioon ottaen. Tuotteiden malleiksi valikoitui Vimman olemassa olevista malleista löydetyt helmet.

SORIN SIRKUS

VIMMA x SORIN SIRKUS -kapselimallisto toteutettiin vuoden 2020 aikana. Mallisto on syntynyt tamperelaisen sirkuksen edelläkävijän, Sorin Sirkuksen sekä Vimman yhteistyönä. Kapselimalliston uniikin, sirkusmaista elämänasennetta henkivän designin on suunnitellut Berliinissä asuva kuvataiteilija Ville Kylätasku. Mallisto lanseerattiin syyskuussa 2020 Sorin Sirkuksessa Tampereella ja sen tuotteita myydään Vimman verkkokaupan kautta sirkuksen jäsenille ja faneille.

Artikkeleja aiheesta: