MEISTÄ

 

 

VIMMA – Suomalaista designia ja muotia – Tapa elää ja ajatella

 

VIMMA on olemassa siksi, että jokainen voisi tuntea voimaa vaatteen avulla. Meille on tärkeää, että tuotteella on tarina ja tarkoitus. Uskomme designiin, joka ei tunne rajoja vaatteen käyttötarkoituksen tai käyttäjän iän, koon, etnisen taustan tai minkään muunkaan osalta. 

Vimmaan kuuluu design-tuotteiden lisäksi unohtumattomia tarinoita, inspiroivia ihmisiä ja paljon kokemusta. Vimma on pitkän ajan unelma, joka on odottanut oikeaa hetkeä, oikeita ihmisiä ja palasia täydentämään toisiaan. Tähän maailmaan ei tarvitsisi tuottaa enää yhtään enempää tavaraa. Meille tärkeintä on tuotteen sanoma. Valmistamme design-tuotteita, jotta ihmiset tarvitsisivat vähemmän tavaroita.

 

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on IMG_0053-min-1600x930.jpg

 
– EKOLOGISUUS, PITKÄIKÄISYYS, MONIKÄYTTÖISYYS SUOMALAISESSA DESIGNISSÄ

Vimmassa arki ja juhla kulkevat käsikädessä. Design-vaatteita voi käyttää yhtä hyvin niin kotona, töissä kuin pienellä asustamisella myös juhlassa. Unisex-mallit ja yhden koon tuotteet ovat olleet kunnianhimoinen tavoite kaavoittaa tuotteet siten, että ne pukevat kauniisti eri kokoisia ja mallisia ihmisiä. Tällä olemme tavoitelleet tuotannon tehokkuutta sekä käytetyn tuotteen helppoa kierrättämistä asiakkaalta toiselle. Lasten tuotteissa mallit kasvavat lapsen mukana mekoista tunikoiksi ja paituleista paidoiksi, mukavuutta ja pitkäikäisyyttä unohtamatta. Vimma haastaa vanhan ja etsii intohimoisesti uutta. Meitä ohjaa intuitio, ei muoti.

 

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on human.jpeg

Vimman tuotteet valmistetaan joko kotimaassa tai lähituotantona Virossa. Käytämme tuotteissamme pääosin luonnonmateriaaleja, jotka tulevat Suomen lisäksi Baltian alueelta. Mallistoja rikastuttavat myös enenevissä määrin suomalaisen tekstiilitukun kierrätysmateriaalit, joille on annettu mahdollisuus uuteen elämään.

Meillä on kolmen tunnin sääntö tuotannossa. Tehtaan portille saa omasta kotipihasta olla matkaa enintään kolme tuntia. Kokemuksemme on, että tuntiessamme tehtaan ompelijat etunimellä, hommat hoituvat ja molemmat osapuolet laittavat itsensä likoon 110 prosenttisesti. Vierailemme tarkasti valituilla tehtailla kuukausittain varmistaaksemme, että Vimma-tuotteiden laatu ja toteutus ovat haluamallamme tasolla. Samalla tarkistamme, että tehtaiden työolot ovat Vimman arvojen mukaiset. Kaikkea toimintaamme ohjaa avoimuus ja läpinäkyvyys.