Meistä

 

 

VIMMA – Suomalaista designia ja muotia – Tapa elää ja ajatella

 

Vimmaan kuuluu design-tuotteiden lisäksi unohtumattomia tarinoita, inspiroivia ihmisiä ja paljon kokemusta. Vimma on pitkän ajan unelma, joka on odottanut oikeaa hetkeä, oikeita ihmisiä ja palasia täydentämään toisiaan. Tähän maailmaan ei tarvitsisi tuottaa enää yhtään enempää tavaraa. Meille tärkeintä on tuotteen sanoma. Valmistamme design-tuotteita, jotta ihmiset tarvitsisivat vähemmän tavaroita.

 

Vimma

EKOLOGISUUS, PITKÄIKÄISYYS, MONIKÄYTTÖISYYS SUOMALAISESSA DESIGNISSÄ

 

Vimmassa arki ja juhla kulkevat käsikädessä, design-vaatteita voi käyttää yhtä hyvin koulussa, kotona tai mummun syntymäpäivillä. Mallit kasvavat lapsen mukana mekoista tunikoiksi ja paituleista paidoiksi, mukavuutta ja pitkäikäisyyttä unohtamatta. Vimma haastaa vanhan ja etsii intohimoisesti uutta. Meitä ohjaa intuitio, ei muoti.

 

Vimma

Vimman tuotteet valmistetaan joko kotimaassa tai lähituotantona Virossa. Käytämme tuotteissamme pääosin luonnonmateriaaleja, jotka tulevat Suomen lisäksi Baltian alueelta. Joskus mallistoja rikastuttavat kierrätysmateriaalit, joille on annettu mahdollisuus uuteen elämään.

Tarkasti valitut tehtaat, joissa tuotteemme valmistetaan, sijaitsevat lähellä meitä. Vierailemme niillä kuukausittain varmistaaksemme, että Vimma-tuotteiden laatu ja toteutus ovat haluamallamme tasolla. Samalla tarkistamme, että tehtaiden työolot ovat Vimman arvojen mukaiset. Kaikkea toimintaamme ohjaa avoimuus ja läpinäkyvyys.

 


Saralotta Räihä
MARJUT RAHKOLA
Design Manager

Marjut on Vimman alku ja juuri. Hän on kätilö, suunnittelija, vaimo ja kuuden lapsen äiti. Marjutille tärkeintä ovat rakkaus ja kaikki lähimmäiset. Elämä arjessa, sekä arvot, joihin nojata.

Hän päätyi suunnittelijaksi sattumien kautta; “Elämä kuljettaa kun luottaa vaistoonsa ja kuuntelee sydäntään”, hän toteaa.

Vimmalle suunnitellessa tärkeintä on tunne. Kaikki on tehty juuri tätä varten, luomisen vimmalla. Marjutilta löytyy tarvittava rohkeus, eikä hän helposti tyydy keskinkertaiseen.

Marjutin inspiraation lähteitä ovat ihmiset, yleinen haahuilu, kuvat, mielikuvat ja maisemat. Kaikki ympärillä oleva; omat lapset, jotka ovat loputon luovuuden lähde. Aivan yhtä tärkeää kuin nähdä se mekko, on myös nähdä se leikki, minkä vaate lapsessa synnyttää. Marjutin mukaan paras duuni on tämä, tässä ja nyt. Vimma on sydämen asia.

[email protected]

Elise
Tuotanto

Elise työskentelee VIMMAn tuotantotiimin vetäjänä ja vastaa tuotanto- ja laatuasioista. Elise on koulutukseltaan tekstiili- ja vaatetusalan insinööri. Osan opiskelu-ajastaan hän vietti Espanjassa ja Etelä-Amerikassa tutustuen paikalliseen tekstiiliteollisuuteen.

Elise nauttii haastavasta ja mielenkiintoisesta työstään VIMMAlla. Hän kokee sen sydämen asiakseen. Työssään Elise haluaa kehittyä, eikä pelkää vaikka joutuisi toimimaan myös epämukavuusalueellaan. Elise iloitsee siitä, että VIMMAssa tehdään asioita suurella sydämelle ja asioilla on usein joku suurempi ihmisen elämää rikastuttava merkitys.

Ennen VIMMAAn tuloaan Elise työskenteli pitkään vaatetus- ja tekstiilialalla ja kokeili myös ’syrjähyppyjä’ eri alan töihin. Elise kokee laaja-alaisen työkokemuksen rikkautena siitä huolimatta, että urapolku ei ole edennyt oletusarvojen mukaista reittiä.

Vapaa-ajallaan Elise nauttii aikatauluttomuudesta, läheisten seurasta ja luonnosta. Elise haaveilee ikuisesti kukkivasta ja satoa tuottavasta hyötypuutarhasta. Elisen perheeseen kuuluu sielunkumppani-puolison lisäksi hauskoja juttuja viljelevä, kilpikonnasta haaveileva pikkupoika, ihana pikkuinen tyttö sekä uintiaddiktoitunut vesikoira.

[email protected]

Saralotta Räihä
Mimmi
Markkinointi & myynti

Mimmi on median sekatyöläinen, joka kotiutui VIMMAheimoon virallisemmin toukokuussa 2018. Sitä ennen Mimmi on kulkenut VIMMAn mukana enemmän tai vähemmän muiden töidensä ohella VIMMAn luomishetkestä saakka.

Mimmi muistaa kuin eilisen sen, kun VIMMAn syntymisestä päätettiin Alppilassa Maijan (Louekarin) lähipuistossa hiekkalaatikon laidalla. Mimmi oli mukana myös silloin, kun VIMMAn ekaa omaa shoppia pykättiin Kiseleffin taloon.
Mimmillä on vahva visio. Mimmi on rohkea ja toimeen tarttuva ja sitoutuu 100% siihen, mihin ryhtyy.

Mimmi elää hetkessä etsien onnellisuutta elämän merkityksellisyydestä. Mimmi ON äiti ja vähän koditon ja samalla kotiin palannut. Mimmi elää pilke silmäkulmassa, aavistuksen nurinkurin, edellä ja perässä haastaen vanhan ja etsien intohimoisesti uutta. Kaikissa markkinointiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Mimmiin. Don’t forget to play!

[email protected]