VIMMA

 

Suomalaista designia ja muotia – Tapa elää ja ajatella

VIMMA haluaa olla suomalaisen muodin edelläkävijä. Vastuullisuus ja tunnettuvuus kestävästi ajattelevana muotibrändinä on ollut nähtävillä aivan brändin perustamisvuodesta asti ja tämä työ jatkuu yhä, – tavoitteellisena ja kunnianhimoisena. 
Meille tärkeintä on tuotteen sanoma. Valmistamme design -tuotteita, jotta ihmiset tarvitsisivat vähemmän tavaroita – maailmassa, mihin ei tarvisi tuottaa enää yhtään mitään lisää. 
 

Vimmaan kuuluu design-tuotteiden lisäksi unohtumattomia tarinoita, inspiroivia ihmisiä ja paljon kokemusta. Vimma on pitkän ajan unelma, joka on odottanut oikeaa hetkeä, oikeita ihmisiä ja palasia täydentämään toisiaan. Tähän maailmaan ei tarvitsisi tuottaa enää yhtään enempää tavaraa. Meille tärkeintä on tuotteen sanoma. Valmistamme design-tuotteita, jotta ihmiset tarvitsisivat vähemmän tavaroita.

 

 

Vimmassa arki ja juhla kulkevat käsikädessä. Design-vaatteita voi käyttää yhtä hyvin niin kotona, töissä kuin pienellä asustamisella myös juhlassa. Unisex-mallit ja yhden koon tuotteet ovat olleet kunnianhimoinen tavoite kaavoittaa tuotteet siten, että ne pukevat kauniisti eri kokoisia ja mallisia ihmisiä. Tällä olemme tavoitelleet tuotannon tehokkuutta sekä käytetyn tuotteen helppoa kierrättämistä asiakkaalta toiselle. Vimma haastaa vanhan ja etsii intohimoisesti uutta. Meitä ohjaa intuitio, ei muoti

Vimman tuotteet valmistetaan joko kotimaassa tai lähituotantona Virossa. Käytämme tuotteissamme pääosin luonnonmateriaaleja, jotka tulevat Suomen lisäksi Baltian alueelta. Mallistoja rikastuttavat myös enenevissä määrin suomalaisen tekstiilitukun kierrätysmateriaalit, joille on annettu mahdollisuus uuteen elämään.

Meillä on kolmen tunnin sääntö tuotannossa. Tehtaan portille saa omasta kotipihasta olla matkaa enintään kolme tuntia. Kokemuksemme on, että tuntiessamme tehtaan ompelijat etunimellä, hommat hoituvat ja molemmat osapuolet laittavat itsensä likoon 110 prosenttisesti. Vierailemme tarkasti valituilla tehtailla kuukausittain varmistaaksemme, että Vimma-tuotteiden laatu ja toteutus ovat haluamallamme tasolla. Samalla tarkistamme, että tehtaiden työolot ovat Vimman arvojen mukaiset. Kaikkea toimintaamme ohjaa avoimuus ja läpinäkyvyys.