VIMMA

 

Suomalaista designia ja muotia – Tapa elää ja ajatella

VIMMA haluaa olla suomalaisen muodin edelläkävijä. Vastuullisuus ja tunnettavuus kestävästi ajattelevana muotibrändinä on ollut nähtävillä aivan brändin perustamisvuodesta asti, ja tämä työ jatkuu yhä tavoitteellisena ja kunnianhimoisena. Meille tärkeintä on tuotteen sanoma. Valmistamme design-tuotteita, jotta ihmiset tarvitsisivat vähemmän tavaroita maailmassa, johon ei tarvisi tuottaa enää yhtään mitään lisää. 
 

VIMMAan kuuluu design-tuotteiden lisäksi unohtumattomia tarinoita, inspiroivia ihmisiä ja paljon kokemusta. VIMMA on pitkän ajan unelma, joka on odottanut oikeaa hetkeä, oikeita ihmisiä ja palasia täydentämään toisiaan. 

 

 

VIMMAssa arki ja juhla kulkevat käsikädessä. Design-vaatteita voi käyttää yhtä hyvin niin kotona, töissä kuin pienellä asustamisella juhlassakin. Kunnianhimoisena tavoitteena olemme luoneet unisex-vaatemalleja ja yhden koon tuotteita, jotta ne pukisivat kauniisti eri kokoisia ja mallisia ihmisiä sukupuolesta riipumatta. Tällä olemme tavoitelleet tuotannon tehokkuutta ja käytetyn tuotteen helppoa kierrättämistä tai myymistä kuluttajalta toiselle. VIMMA haastaa vanhan ja etsii intohimoisesti uutta. Meitä ohjaa intuitio, ei muoti.

VIMMAn tuotteet valmistetaan joko kotimaassa tai lähituotantona Baltian maissa. Käytämme tuotteissamme pääosin luonnonmateriaaleja, jotka tulevat Suomen lisäksi Baltian alueelta. Mallistojamme rikastuttavat myös enenevissä määrin suomalaisen tekstiilitukun kierrätysmateriaalit ja deadstock-kankaat, joille on annettu mahdollisuus uuteen elämään.

 

TUTUSTU VIMMAJENGIIN

MARJUT
Visionääri. Suunnittelun pääpäsmäri. Isot linjat, tulevaisuuden visiointi ja yrittäjyyden (ei aina niin kivat) hommat. Luova ja ajassa oleva/elävä haahuilija. Rakastaa Köpistä. 

ANNI
Tyyli ja brändi-ilme. Varasto- ja verkkokauppaspesialisti. Herkkä sielu, joka näkee laajalle ja osaa visualisoida kauneuden käytettävään muotoon. Hetkessä elämisen kyky.

OLGA
Tarkka tuotannon ihme. Suunnittelun vahva tuki ja selkäranka. Aikataulunero. Luotettava tiimipelaaja, joka säteilee levollisuutta ympärilleen. Ei kanna huomisen huolia mukanaan.

LIIVIA
Timanttinen sisällöntuottaja Tarkkanäköinen markkinoinnin toimija, joka loihtii kuva- ja somematskua vahvalla visuaalisella otteella. Sielukas ja aistiva, monikulttuurinen, tiimipelaaja. Luo levollista tunnelmaa ympärilleen. Hymy huulessa ja empaattisella otteellaan hurmaa niin tavarantoimittajat kuin asiakkaatkin. 

SIMA
Ennakkoluuloton ja rohkea seikkailijatyyppi. Tyylitaituri. Höystää päivänsä ja ilostuttaa kanssakulkijansa hurmaavalla hymyllä ja leikkisällä, täysin uniikilla, pukeutumistyylillään. Rohkea tuotannon ja suunnittelun aisapari, jolle yksityiskohdilla ON väliä.

ROOSA
Myymälänhenki. Tämä kaunissieluinen nainen vangitsee ympäröivän tilan rauhan ja rakkauden liekkiin. On määrätietoinen ja osaa kohtaamisen salan. Roosa arvostaa elämää sekä ihmisiä ja rauhoittaa, energisoi sekä ratkaisee tyynesti eteen tulevat haasteet.