FAQ

Miten toimia, kun haluan tehdä palautuksen?

Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoitathan paketin päälle asiakastunnuksen 659163 ja Vimmacompany Oy.

Vie lähetys Postiin ja kerro, että kyseessä on Vimmacompany Oy:n asiakaspalautus.

Kun tuote on palautettu ohjeiden mukaan, hyvitämme ostoksen täyden hinnan poislukien 10€:n palautusmaksun. Palautusmaksu vähennetään hyvitettävästä summasta.

Voit myös palauttaa tai vaihtaa tuotteesi myymälässämme Helsingissä välttääksesi palautusmaksun 10€. Toimituskuluja ei palauteta.

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli haluatte vaihtaa tuotteen, teidän tulee palauttaa käyttämätön ja myyntikuntoinen tuote VIMMAlle ja tehdä siitä uusi tilaus verkkokaupasta.

Lisätietoja palautukseen liittyen löytyy Palautus-sivulta.

 

Miten 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus lasketaan?

Verkkokauppatilauksissa 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus lasketaan päivästä, jolloin posti on toimittanut paketin asiakkaan valitsemaan toimituspisteeseen ja noutotapauksessa siitä päivästä, kun olemme lähettäneet noutoilmoituksen tekstiviestillä.

Noutotilauksissa 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus lasketaan päivästä, jolloin asiakas on noutanut paketin. Jos tuotepalautus tehdään 14 päivän vaihto- ja palautusoikeusajan jälkeen, perimme oikeuden palautukseen ja perimme ostoksen hyvitettävästä loppusummasta 20€ palautusmaksun.

 

Noutotilaukset: Milloin lähetykseni on noudettavissa?

Saat tekstiviestin, kun tilauksesi on keräilty ja noudettavissa liikkeeltämme.

 

Missä ajassa pakettini toimitetaan?

Käsittelemme tilauksesi 1-4 vuorokauden aikana. Pyrimme käsittelemään kaikki tilaukset niin nopeasti kuin mahdollista. Huomioithan, että satunnaiset kampanjat ja pyhät vaikuttavat toimitusaikaan.

 

Haluan vaihtaa tilaamani tuotteen eri kokoon tai toiseen tuotteeseen.

Mikäli tuotteen haluaa vaihtaa, se tulee palauttaa käyttämättömänä ja myyntikuntoisena VIMMAlle ja tehdä uusi tilaus verkkokaupassa. Tuotteen voi palauttaa VIMMAn myymälään tai tehdä normaalisti palautuksen Postin kautta.

Uusi tuote tulee tilata verkkokaupan kautta uutena tilauksena. Teemme palautetusta tuotteesta hyvityksen, kun lähetys saapuu meille perille. 

Jos näemme, että nimelläsi on tehty uusi tilaus eli kyseessä on palautuksen sijaan vaihto, hyvitämme koko palautussumman emmekä vähennä summasta 10€:n palautusmaksua.

 

Haluan tehdä palautuksen, mutta alkuperäinen Vimman lähetyspussi on hajonnut.

Voitte palauttaa ostamanne VIMMAn tuotteet myös muissa lähetyspusseissa kuin alkuperäisessä VIMMAn paketissa. Lähetyspusseja saa ostettua mm. Postin palvelupisteiltä ja R-kioskeilta.

Palautuspussiin tulee kirjoittaa päälle VimmaCompany Oy:n palautustunnus 659163 ja mukaan on tärkeä laittaa lähetyksen mukana tullut VIMMAn palautuslomake.

 

Miten löydän sopivan koon itselleni?

Kaikkien tuotteiden mitat löytyvät tuotesivun oikeasta alakulmasta kohdasta KOKO. Olethan yhteydessä meihin sähköpostitse tai puhelimitse, jos koet epävarmuutta oman koon löytämisessä tai et löydä etsimääsi mittaa mittataulukosta.

 

Miten toimia, kun haluan tehdä reklamaation?

Reklamaatiotilanteissa olethan yhteydessä [email protected]. Sähköpostiin kannattaa laittaa liitteenä kuva vaatteesta/reklamaation syystä. Näin pystymme arvioimaan tilannetta paremmin.

VIMMAn tuotteilla on 6 kk:n reklamaatio-oikeus ostopäivästä.

Jos arvioimme reklamaation aiheelliseksi, hyvitämme koko palautussumman emmekä vähennä summasta 10€:n palautusmaksua.

 

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu:

Arkisin klo 11-17

puh: +358 (0) 44 984 7986 

[email protected]

Myymälä

VIMMA STORE

Fredrikinkatu 18

00120 Helsinki

Ma-Ti 11-17

Ke-Pe 11-18

La 11-16