SUSTAINABILITY

VIMMA is one of the leading names in Finnish, responsible fashion. Products and patterned surfaces are designed in Finland and produced locally in Finland, Tallinn or other Baltic countries.
 
VIMMA's philosophy is born from the combination of everyday life and celebration, high-quality material choices and the utilization of surplus materials in production.
 
Huolellisen ja ammattitaitoisen suunnittelun tuloksena syntynyt ajaton design mahdollistaa mm. tuotteiden tehokkaamman kierrätettävyyden sekä saman vaatteen käyttökertojen maksimoimisen.
Tuotannossa hyödynnetään tehokkaasti dataa, minkä avulla tuotantoa voidaan tehostaa oikeaan suuntaan ja samalla välttyä ylituotannolta.

 

Vastuullisuus on meille paljon enemm√§n kuin vain sanoja; se vaatii jokap√§iv√§isi√§, konkreettisia tekoja. Kaunis arki kuuluu kaikille. N√§emme muodin uusin silmin, sanomme ‚Äėei‚Äô sesonkiajattelulle ja ylituottamiselle sek√§ l√§ht√∂kohtaisesti ‚Äėei‚Äô my√∂s alemyynneille. Sanomme ‚Äėkyll√§‚Äô kauniille, ajattomille tuotteille ja materiaaleille, jotka ovat helli√§ ymp√§rist√∂lle. Haluamme toimia esimerkkin√§ vaatetusalalla, se on meille syd√§men asia. Mietimme p√§ivitt√§in, mit√§ tuotamme maailmaan, johon ei tarvitsisi tuottaa en√§√§ yht√§√§n mit√§√§n. Suomi tarvitsee yritt√§jyytt√§, ja perheet tarvitsevat ty√∂t√§ ja toimeentuloa. N√§m√§ ovat VIMMAn olemassaolon edellytyksi√§.

 

VALUES

VIMMAn toimintaa ohjaa vastuullisuus, rehellisyys ja läpinäkyvyys. Olemme olemassa asiakkaitamme varten. Onnistunut asiakaskokemus sekä lisäarvon tuottaminen vallitsevaan markkinaan on meille sydämen asia. Tuotteissa meille tärkeintä on sen sanoma. Valmistamme design-tuotteita, jotta ihmiset tarvitsisivat vähemmän tavaroita. Perusarvoihimme kuuluu tehdä hyvän maun mukaisia päätöksiä, joissa ajatellaan niin itseä, lähimmäisiä kuin ympäristöä. Olemme olemassa asiakkaitamme varten, heidän tarpeitansa ja toiveitansa kuunnellen. Kotimaisuus on meille tärkeä arvo. Suosimme suomalaisia suunnittelijoita ja teemme yhteistyötä kotimaisten alihankkijoiden kanssa muun muassa kaavoituksen ja mitoituksen osalta. Meille on tärkeää tuottaa kaikki lähellä.