VIMMA

 

VIMMA - Finnish design and fashion - The way of living and thinking

VIMMA haluaa olla suomalaisen muodin edelläkävijä. Vastuullisuus ja tunnettavuus kestävästi ajattelevana muotibrändinä on ollut nähtävillä aivan brändin perustamisvuodesta asti, ja tämä työ jatkuu yhä tavoitteellisena ja kunnianhimoisena. Meille tärkeintä on tuotteen sanoma. Valmistamme design-tuotteita, jotta ihmiset tarvitsisivat vähemmän tavaroita maailmassa, johon ei tarvisi tuottaa enää yhtään mitään lisää. 
 

VIMMAan kuuluu design-tuotteiden lisäksi unohtumattomia tarinoita, inspiroivia ihmisiä ja paljon kokemusta. VIMMA on pitkän ajan unelma, joka on odottanut oikeaa hetkeä, oikeita ihmisiä ja palasia täydentämään toisiaan. 

 

 

VIMMAssa arki ja juhla kulkevat käsikädessä. Design-vaatteita voi käyttää yhtä hyvin niin kotona, töissä kuin pienellä asustamisella juhlassakin. Kunnianhimoisena tavoitteena olemme luoneet unisex-vaatemalleja ja yhden koon tuotteita, jotta ne pukisivat kauniisti eri kokoisia ja mallisia ihmisiä sukupuolesta riipumatta. Tällä olemme tavoitelleet tuotannon tehokkuutta ja käytetyn tuotteen helppoa kierrättämistä tai myymistä kuluttajalta toiselle. VIMMA haastaa vanhan ja etsii intohimoisesti uutta. Meitä ohjaa intuitio, ei muoti.

VIMMAn tuotteet valmistetaan joko kotimaassa tai lähituotantona Baltian maissa. Käytämme tuotteissamme pääosin luonnonmateriaaleja, jotka tulevat Suomen lisäksi Baltian alueelta. Mallistojamme rikastuttavat myös enenevissä määrin suomalaisen tekstiilitukun kierrätysmateriaalit ja deadstock-kankaat, joille on annettu mahdollisuus uuteen elämään.

Tuotannon puolella olemme omaksuneet kolmen tunnin säännön. Tehtaalta VIMMAn storelle voi matka kestää kolme tuntia. Tuntiessamme tehtaan ompelijat etunimellä, hommat hoituvat, ja molemmat osapuolet laittavat itsensä likoon 100 prosenttisesti. Vierailemme huolella valituilla tehtailla säännöllisesti varmistaaksemme, että VIMMA-tuotteiden laatu ja toteutus ovat haluamallamme tasolla. Samalla tarkistamme, että tehtaiden työolot ovat VIMMAn arvojen mukaiset. Kaikkea toimintaamme ohjaa avoimuus ja läpinäkyvyys.