TOIMITUSEHDOT JA PALAUTUS

Verkkokaupan toimitusehdot 

Verkkokaupan tuotteita myy Vimmacompany Oy y-tunnus 2567714-9. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille maailmanlaajuisesti. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron kotimaassa ja EU:n alueella. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.vimmacompany.com ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitusajat

Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-4 päivän kuluessa tilauksen saapumisesta ja toimittamaan Suomen Postin kautta asiakkaalle. Kampanjat, viikonloput sekä pyhät saattavat vaikuttaa toimitusaikoihin. Huomioithan, että joillakin tuotteilla voi olla erillinen toimitusaikataulu, joka voi olla pidempi kuin aiemmin mainittu lähetysaika. Jos näin on, tämä on erikseen mainittu kyseisen tuotteen kohdalla.

Kansainväliset asiakkaat ovat itse vastuussa maansa veroista, tullista ja / tai alv. maksuista.

 

Toimituskulut

Tilauksen hintaan lisätään postituskulut, jotka päivittyvät automaattisesti toimitusosoitteen mukaan.

Posti 
Kotimaan tilauksille toimituskulut ovat Postipaketti 6,90 €, Kotipaketti 9,90 €. 
EU:n sisäisen toimitus 9,90 €, Maailman laajuinen toimitus 19,90 €.

DHL Express 
Kansainväliset toimitukset toimitetaan DHL Expressillä ja saapumisaika on 1-4 päivää. Toimituskulut 20,50 €.

 

Nouto VIMMA Storelta

Tarjoamme mahdollisuuden noutaa tilauksesi VIMMA Storelta (Fredrikinkatu 18, 00120 Helsinki). Jos valitset noudon toimitustavaksi, saat erillisen tekstiviestin, kun tilauksesi on keräilty ja valmiinan noudettavissa. Voit valita “Nouto Fredrikinkadun myymälästä” toimitusvaihtoehdoista kassalla.

 

Palautus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. 

Tuotteen voi palauttaa / vaihtaa jos tuotetta on vain sovitettu päällä ja on alla olevien kirjausten mukaisessa kunnossa. 

Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäispakkaukseen huolella pakattuna, hajusteettomia ja täysin virheettömässä kunnossa (sisältäen myös vaatetägin). Kun tuote on palautettu ohjeiden mukaan, hyvitämme ostoksen täyden hinnan poislukien 10€ palautusmaksun. Palautusmaksu vähennetään hyvitettävästi summasta.

Paketin noutamatta jättäminen ei riitä kaupan peruuttamiseksi. Mikäli paketti jätetään noutamatta ja Posti palauttaa sen takaisin lähetyspaikkaan, perimme siitä 15€ palautuskulut.

Voit myös palauttaa tai vaihtaa tuotteesi myymälässämme Helsingissä välttääksesi palautusmaksun 10€. Toimituskuluja ei palauteta.

Jos tuotepalautus tehdään 14 päivän vaihto- ja palautusoikeusajan jälkeen, perimme oikeuden palautukseen ja perimme ostoksen hyvitettävästä loppusummasta 20€ palautusmaksun. 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus lasketaan päivästä, jolloin posti on toimittanut paketin asiakkaan valitsemaan toimituspisteeseen ja noutotapauksessa siitä päivästä, kun olemme lähettäneet noutoilmoituksen tekstiviestillä.

Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, se tulee palauttaa käyttämättömänä ja myyntikuntoisena VIMMAlle ja tehdä uusi tilaus verkkokaupassa. Tuotteen voi palauttaa VIMMAn myymälään tai tehdä normaalisti palautuksen Postin kautta. Uusi tuote tulee tilata verkkokaupan kautta uutena tilauksena. Teemme palautetusta tuotteesta hyvityksen, kun lähetys saapuu meille perille.

Jos näemme, että nimelläsi on tehty uusi tilaus eli kyseessä on palautuksen sijaan vaihto, hyvitämme koko palautussumman emmekä vähennä summasta 10€:n palautusmaksua.

Voit palauttaa lähetyksesi aina Postin palvelupisteen kautta. Kirjoitathan lähetyksen päälle Vimmacompany Oy:n palautustunnuksen 659163. Vie lähetys Postiin ja kerro, että kyseessä on Vimmacompany Oy:n asiakaspalautus. Jos pakkauksessa on alkuperäinen osoitekortti, posti tekee korttiin tarvittavat muutokset ja paketti palautetaan lähettäjälle.

Säästähän postin antaman lähetystunnuksen siihen asti kunnes palautuksesi on hyvitetty. 

Postitus osoite:
Fredrikinkatu 18
00120 Helsinki

Reklamaatiotilanteissa olethan yhteydessä
[email protected].

Päivitetty (21.6.2022)