Palautus

Voit palauttaa tilauksesi Postin kautta täyttämällä tilauksesi mukana tulleen palautuslomakkeen ja postittamalla tuotteet takaisin. Pakkaa lähetys huolellisesti.

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihdamme tuotteen toiseen kokoon veloituksetta. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen kokoa, ota yhteyttä [email protected] Palautuksista perimme palautuskuluja 3,50€ / lähetys. Palautuskulut vähennämme palautettavasta summasta.

Paketin noutamatta jättäminen ei riitä kaupan peruuttamiseksi. Mikäli paketin jättää noutamatta ja Posti palauttaa sen noutamattomana, perimme 10€ palautuskuluja.

Palauttaminen automaatista

Jos sait tilauksesi Postin pakettiautomaattiin, voit palauttaa sen mistä tahansa postin pakettiautomaatista valitsemalla postin sovelluksesta palautuksen, jolloin saat pakettiin liitettävän palautuskoodin. Kirjoita paketin päälle omat yhteystietosi (nimi ja puhelin). Palautusosoitetta et tarvitse. Vie lähetys pakettiautomaattiin ja noudata ohjeita.

Palauttaminen postista

Voit palauttaa lähetyksen postin palvelupisteen kautta riippumatta tavasta, jolla sen sait.

Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 641175.

Vie lähetys postiin ja kerro, että kyseessä on Vimmacompany Oy:n asiakaspalautus. Jos pakkauksessa on alkuperäinen osoitekortti, posti tekee korttiin tarvittavat muutokset ja lähetys palautetaan muutetulla kortilla.