Meistä

”Suunnittelijan aivot eivät ole koskaan lomalla”


Vimma

MARJUT RAHKOLA
Design Manager

Marjut on Vimman alku ja juuri. Hän on kätilö, suunnittelija, vaimo ja kuuden lapsen äiti. Marjutille tärkeintä ovat rakkaus ja kaikki lähimmäiset. Elämä arjessa, sekä arvot, joihin nojata.

Hän päätyi suunnittelijaksi sattumien kautta; ”Elämä kuljettaa kun luottaa vaistoonsa ja kuuntelee sydäntään”, hän toteaa.

Vimmalle suunnitellessa tärkeintä on tunne. Kaikki on tehty juuri tätä varten, luomisen vimmalla. Marjutilta löytyy tarvittava rohkeus, eikä hän helposti tyydy keskinkertaiseen.

Marjutin inspiraation lähteitä ovat ihmiset, yleinen haahuilu, kuvat, mielikuvat ja maisemat. Kaikki ympärillä oleva; omat lapset, jotka ovat loputon luovuuden lähde. Aivan yhtä tärkeää kuin nähdä se mekko, on myös nähdä se leikki, minkä vaate lapsessa synnyttää. Marjutin mukaan paras duuni on tämä, tässä ja nyt. Vimma on sydämen asia.Pasi Räihä

Pasi Räihä
kehityspäällikkö

Pasi on urheilullinen kolmen lapsen isä. Merkityksellinen työ, perhe-elämä ja kuntoilu pitävät miehen kiireisenä mutta tyytyväisenä. Hän ei pelkää jahdata unelmiaan eikä unohda huumoria arkipäiväisessäkään elämässä.

VIMMA rohkaisee Pasia kasvamaan ja kehittymään joka päivä, niin elämässä kuin yrittäjänäkin. Ennen VIMMAan liittymistään Pasi oli kerännyt vahvan kokemuksen myynnistä ja yrittäjyydestä. Pasin kerryttämät kokemukset ja taidot luovat vahvan pohjan positiivisella asenteella ja hyvällä työmoraalilla johtamiseen, ja tätä säestää huumorin kukka.


Katri Penttinen

Katri Penttinen
Tuotepäällikkö ja yhteydenpito

Katri on muodin alalta valmistunut, varastossa ja logistiikassa mittavan kokemuksen kerännyt ammattilainen. Hän liittyi VIMMAan ajaakseen takaa unelmaansa muodin alalla. Katri löysi VIMMAn sattuman kautta ja hän on erittäin tyytyväinen mahdollisuudesta työskennellä pienessä tiimissä, jossa on näin meneviä ja intohimoisia ammattilaisia. Katri odottaa tulevaisuuttaan VIMMAssa, jossa hyviä ideoita aina tuetaan. Hänestä tuntuu kuin oikeasti vain taivas olisi rajana. VIMMAssa rohkaistaan ajattelemaan luovasti ja haastamaan omaa ajattelutapaansa. Katrin mielestä tämä asenne sopii myös hänen uuden kotinsa rakennustyömaalle.

Sini Gustafsson

Sini Gustafsson
Myymäläpäällikkö ja valokuvaus

Sini on itseoppinut valokuvaaja, joka vielä opettelee vielä intohimoisemmaksi valokuvaajaksi harjaantumista. Sini on neljän lapsen äiti. Perheen lisäksi hänen elämänsä parhaat asiat ovat ystävät ja luonto. Sini nauttii pienten tavallisten asioiden tallentamisesta kameran rullalle.
”VIMMAssa rakastan vaatteiden lisäksi tätä elämäntapaa ja sitä lämmintä tunnetta sisällä minkä se tuo” Sini sanoo. Runsaat ja ulotteikkaat useiden kuvioiden yhdistelmät ovat suurin inspiraation lähde Sinille. ”Tapasin ottaa kuvia kuvien perään. Olin hukassa ja tein virheitä. Kuvasin lähes päivittäin, kunnes löysin oman tapani valokuvata. Aloin tarkastella ympäristöäni aivan erilaisesta näkökulmasta. Tällä tavoin löysin oman tapani elää ja sen mitä olen” hän sanoo.

Valokuvien ottamisesta on tullut iso osa Sinin elämää. Se on hänelle tapa osoittaa sisällään vellovia tunteita ja tuntemuksia. Sini ajattelee, että jos jotakin katsoo tarpeeksi tarkasti, kaikesta löytää kauneutta. Sini tuntee olonsa rentoutuneeksi kameran kanssa. ”Hetkiä jotka ovat silmänräpäyksessä ohi ei saa takaisin ilman kameraa” Sini sanoo.

Palaute on myös hyvin tärkeää valokuvaajalle. Sinille menestys on sitä, että kykenee kertomaan tarinan syvällisemmän valokuvan avulla. ”Lapsien luovuus ja viattomuus vaikuttavat minuun joka päivä” hän toteaa.

Saralotta Räihä

Saralotta Räihä
Myymäläpäällikkö Oulu

Saralotta nauttii kauneudesta ja järjestyksestä ympärillään. Tärkeintä elämässä on läheisten kanssa vietetyt hetket ja ihmisten kanssa kohtaamiset. Iloa arkeen tuovat myös musiikki ja liikunta. Saralotta kokee olevansa unelmiensa työssä inspiroivassa ja kannustavassa VIMMAssa.